Kogt syltet sild 105;
Lun stegt sild 105;
Marineret sild 92;
Krydder sild 105;
Karry sild 92;
Varm rødspættefilet m. remoulade 129;
Varm rødspættefilet m. rejer og asparges 159;
Ferskrøget laks 139;
Gravet laks m. dressing 139;
Rejer m. mayonaise 119;
Røget ål m. røræg 185;
Lun hjemmelavet leverpostej m. bacon og champignon 105;
Røget lammelår m. røræg 115;
Pers hjemmelavede rullepølse m/sky 105;
Kogt sprængt oksebryst m. pickles og peberrod 115;
Roastbeef m.stegte løg og remoulade 115;
Roastbeef m. spejlæg 115;
Tatar m. æggeblomme 149;
Pariserbøf m. æggeblomme 159;
Hønsesalat på ristet franskbrød 105;
Lune frikadeller m. surt 105;
Ribbensteg m. surt og rødkål 129;
Æg m. karrymayonaise og rejer på ristet franskbrød 129;
Dyrlægens natmad 105;
Skinke m. spejlæg 105;
Sylte m. rødbeder (fra 1/10-1/2) 105;
Kanalens Kartoffel mad 105;
Æg og tomat m. purløg 92;
Mild ost 105;
Camembert 105;
Friturestegt camembert 109;
Gorgonzola m. æggeblomme 115;
Gammel ost m. rom (fedt/smør) 115;
Roquefort m. æggeblomme 115;
Brød m. smør 20;